Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acelecilik görmek

Rüyada acelecilik görmek

Rüyada acelecilik görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sorunların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada acelecilik gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada acele gelinlik görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, şansın açılacağına işaret eder.

Rüyada acele namaz kılmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Rüyada aceleyle evlendiğini görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Rüyada aceleyle evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Rüyada aceleci olmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Rüyada acele bir yere gitmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada acele etmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada acele davranmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments