Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıkış yolu bulmak

Rüyada çıkış yolu bulmak

Rüyada çıkış yolu bulmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çıkış yolu bulmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Rüyada çıkış yolu bulmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çıkış yolu bulamamak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çıkış yolu aramak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada inişli çıkışlı yol görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada çıkış kapısı aramak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çıkış bulamamak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çıkış aramak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami çıkışı ayakkabı kaybetmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments