Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ ıspanak görmek

Rüyada çiğ ıspanak görmek

Rüyada çiğ ıspanak görmek zenginlik içinde olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ ıspanak gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çiğ ıspanak yemek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ ıspanak görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede ıspanak görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ıspanaklı yoğurt görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıspanaklı börek yapmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendisiyle övüneceğine işarettir.

Rüyada ıspanaklı gözleme yemek onlara değer vereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Rüyada marul ıspanak görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada taze ıspanak görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments