Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük çıkardığını görmek

Rüyada altın yüzük çıkardığını görmek

Rüyada altın yüzük çıkardığını görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük çıkardığını gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük çıkartmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük çıkardığını görmek yeniden bir araya geleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü çıkartmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalettir.

Rüyada yüzük takıp çıkartmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünü çıkartmak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, o masumların bedduasını alacağına inanılır.

Rüyada yüzük çıkarıp atmak işinde profesyonel kimse olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmakta yüzük çıkartmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments