Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ balık almak

Rüyada çiğ balık almak

Rüyada çiğ balık almak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerin toparlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, şansın önünün kesileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ balık almak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada balık çiğ yemek iş kaybı yaşayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığı çiğ yemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çiğ balık eti yemek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çiğ balık yediğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Rüyada çiğ balık kusmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada çiğ balık temizlemek ticaretin önünün açılacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulur.

Rüyada tabakta çiğ balık görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, tatsızlıkların aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments