Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciftlesen kedi görmek

Rüyada ciftlesen kedi görmek

Rüyada ciftlesen kedi görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada ciftlesen kedi gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ciftlesen kedi görmek hastalanacağına, refah düzeyinin düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ciftlesen köpek görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada cift cinsiyet görmek olmayacak hayallere kapılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada cift güvercin görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kazancının çok düşeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeklerin ciftlesmesini görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada cift cinsiyetli kadın görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, zararların günden güne artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cift cinsiyetli bebek görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada kedi atlaması görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments