Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift yol görmek

Rüyada çift yol görmek

Rüyada çift yol görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, bol kazanç getireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada çift yol gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada çift yol görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift şeritli yol görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada iki köpeğin çiftleştiğini görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çift at görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı çiftin ayrıldığını görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, şansın ve kısmetin açık olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili bir çift görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments