Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift kafalı yılan görmek

Rüyada çift kafalı yılan görmek

Rüyada çift kafalı yılan görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, kötü duygularını yeneceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift kafalı yılan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada çift kafalı yılan görmek kötü kişilere yakın olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift kafalı köpek görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift kafalı bebek görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada çiftleşen yılan görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan çiftleşmesi görmek belli bir kazanç elde edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift yılan görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments