Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli elbise giydiğini görmek

Rüyada çiçekli elbise giydiğini görmek

Rüyada çiçekli elbise giydiğini görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çiçekli elbise giydiğini görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada nar çiçeği elbise giydiğini görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kazancın artacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada sarı çiçekli elbise giymek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı çiçekli elbise giymek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çiçekli elbise giymek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli beyaz elbise giymek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments