Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek açtığını görmek

Rüyada çiçek açtığını görmek

Rüyada çiçek açtığını görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada beyaz açmış çiçek görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış limon ağacı görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, rızkından olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kayısı ağacının çiçek açtığını görmek rahat bir hayat yaşanacağına, kısmetinizin açılacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada çiçek açtığını görmek geçim derdine düşmeyeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek açmış ayva ağacı görmek işlerinde aksama olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, dünya mallarının çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments