Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yıkamak

Rüyada altın yıkamak

Rüyada altın yıkamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada altın yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada altın yıkamak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altını yıkamak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, rahat nedir öğreneceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin altını yıkamak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaka yıkamak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine alamet eder.

Rüyada evin dışını yıkamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada karısını yıkadığını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet eder.

Rüyada yolluk yıkamak yüklü miktarda para kazanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments