Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz eşyası almak

Rüyada çeyiz eşyası almak

Rüyada çeyiz eşyası almak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz eşyası almak gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada çeyizlik eşyalar görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hak yoluna döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz eşyaları görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz eşyası almak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada çeyiz eşyaları almak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşya görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada çeyizlik eşya almak derin bir nefes alacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada çeyiz eşyası görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, verimliliğinin artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments