Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizi kırmak

Rüyada cevizi kırmak

Rüyada cevizi kırmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada cevizi kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cevizi kırmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hindistan cevizi kırmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Rüyada cevizin içinde kurt görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan hindistan cevizi toplamak moralin bozulacağına, sorunların hallolacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada cevizi yemek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi sütü içmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada cevizi paylaşmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cevizin içini beyaz görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments