Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz ve badem görmek

Rüyada ceviz ve badem görmek

Rüyada ceviz ve badem görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada ceviz ve badem gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada badem ve ceviz görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ceviz ve badem görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada badem ceviz yemek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Rüyada ceviz ve badem yemek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ve badem toplamak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ceviz badem görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı badem görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru badem yemek görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments