Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve inci görmek

Rüyada altın ve inci görmek

Rüyada altın ve inci görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada altın ve inci gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada incili altın kolye görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada inci taşlı altın yüzük görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada incili altın bilezik görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada incili altın küpe görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada altın ve inci görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, rahata kavuşmaya, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Rüyada altın inci kolye görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın inci görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada inci altın yüzük görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments