Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın inci görmek

Rüyada altın inci görmek

Rüyada altın inci görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Rüyada altın inci gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada incili altın bilezik görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalettir.

Rüyada altın inci kolye görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve inci görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada incili altın kolye görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada inci altın yüzük görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet eder.

Rüyada incili altın küpe görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada altın inci görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada inci taşlı altın yüzük görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments