Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çesitli hayvan görmek

Rüyada çesitli hayvan görmek

Rüyada çesitli hayvan görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, kararlarına saygı duyulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, oğlu evli ise boşanacağına alamet eder.

Rüyada çesitli hayvan gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada hayvan başı kesmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Rüyada hayvana doğum yaptırmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet eder.

Rüyada hayvanlar alemi görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvana dönüşmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli hayvanlar görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş hayvan kafası görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bereketli işler yapılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bir hayvanın kanını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, koyu sohbetler edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments