Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşit çeşit yemekler görmek

Rüyada çeşit çeşit yemekler görmek

Rüyada çeşit çeşit yemekler görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, işlerinin çok iyi olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Rüyada çeşit çeşit yemekler gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada çeşit yemek görmek işlerin yolunda gideceğine, sevinçli bir haber alınacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Rüyada çeşit çeşit pasta yemek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit yemekler görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı çeşitleri yemek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bol çeşit yemek görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit çikolata yemek hayırlı yollara gireceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada her çeşit yemek görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit tatlı yemek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments