Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep te görmek

Rüyada cep te görmek

Rüyada cep te görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep te gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Rüyada cep te görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada günah işleyip tevbe etmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada tevbe suresini okumak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada tehlil getirmek gururlu bir hayat süreceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Rüyada tetris görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ice tea görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tehlil görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada tevrat okumak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments