Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tetris görmek

Rüyada tetris görmek

Rüyada tetris görmek maddi kayıpların olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, gönlünce bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tetris gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Rüyada ice tea görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tetanoz olmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada teyyare böceği görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada tevbe suresini okumak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada tetanoz olduğunu görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, umutlarını kaybedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada tehlil görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tetanoz aşısı görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada at tepmesi görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments