Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın tozu bulmak

Rüyada altın tozu bulmak

Rüyada altın tozu bulmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın tozu bulmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada altın tozu bulmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toz altın bulmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı altında toz görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altında toz görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altında toz görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine tabir olunur.

Rüyada toz altın görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın tozu toplamak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın tozu görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments