Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çengelli iğnede altın görmek

Rüyada çengelli iğnede altın görmek

Rüyada çengelli iğnede altın görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, borçlarının artacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, elinize para geçeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada çengelli iğnede altın gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada çengelli iğnede altın görmek terfi alamayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada altın çengelli iğne görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çengelli iğne görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Rüyada çengelli iğne vermek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çengelli iğne toplamak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çengelli iğne almak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çengelli iğne takmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada çengelde et görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments