Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çengelli iğne vermek

Rüyada çengelli iğne vermek

Rüyada çengelli iğne vermek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çengelli iğne vermek gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada çengelli iğnede altın görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çengelli iğne almak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada çengelli iğne vermek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Rüyada çengelli iğne görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada altın çengelli iğne görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çengelli iğne takmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada çengelli iğne toplamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çengelli görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunların aşılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments