Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cem yapmak

Rüyada cem yapmak

Rüyada cem yapmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada cem yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada cem yapmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada cem dedesi görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada cem yılmazı görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada cem evini görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada cem uzan görmek çoluk çocuğa karışacağına, malının ve parasının çoğalacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cem evinde yemek yemek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yeni hobiler edinileceğine inanılır.

Rüyada cem ibadeti görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada cem evine gitmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, borçların kapanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments