Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cem evini görmek

Rüyada cem evini görmek

Rüyada cem evini görmek bebek sahibi olunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada cem evini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada cem evinde yemek yemek geçim zorluğundan kurtulacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada cem evini görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cem evine gitmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Rüyada cemen yemek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cem yapıldığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, evine haciz geleceğine işaret eder.

Rüyada cem ismini görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada cem ibadeti görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada cem uzan görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments