Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada celp etmek

Rüyada celp etmek

Rüyada celp etmek zor bir döneme gireceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada celp etmek gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada celp etmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet eder.

Rüyada celb etmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada boşanma celbi görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada mahkeme celbi görmek ümitlerinin son bulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments