Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada celb etmek

Rüyada celb etmek

Rüyada celb etmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada celb etmek gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada celb etmek arkadaştan görülecek faydaya, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Rüyada boşanma celbi görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalettir.

Rüyada celp etmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada mahkeme celbi görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments