Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirge yediğini görmek

Rüyada çekirge yediğini görmek

Rüyada çekirge yediğini görmek makbul olan mallar edineceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çekirge yediğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada çekirge yediğini görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada turuncu çekirge görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük çekirge öldürmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, umutların yıkılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada bir tane çekirge görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalettir.

Rüyada saçında çekirge görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada kara çekirge görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada suda çekirge görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments