Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirge beslemek

Rüyada çekirge beslemek

Rüyada çekirge beslemek kişinin sıkıntıların artacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hastaysa şifa bulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Rüyada çekirge beslemek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada çekirge beslemek bedeninin şifa bulacağına, huzur ve kazanç getireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada evinde çekirge görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde çekirge görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli çekirge görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada çekirge yakaladığını görmek başarılarının çoğalacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan çekirge görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada çekirge doğurmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine yorulur.

Rüyada çekirge yağdığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments