Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekindiğini görmek

Rüyada çekindiğini görmek

Rüyada çekindiğini görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada çekindiğini gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinden çekinmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, büyük başarılar kazanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada çekindiğini görmek önünü göremez olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments