Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden çekinmek

Rüyada birinden çekinmek

Rüyada birinden çekinmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, tatsızlık olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kazancının yerine gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada birinden çekinmek gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek bir şeyden zarar görmeye, sırların ortaya çıkmasına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden çekinmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada çekindiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, elindeki imkanların artacağına, aile içinde de bereketin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments