Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekilmiş kahve görmek

Rüyada çekilmiş kahve görmek

Rüyada çekilmiş kahve görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekilmiş kahve gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Rüyada çekilmiş kahve görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine inanılır.

Rüyada çekilmemiş kahve görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada salavat çekildiğini görmek sıkıntılardan kurtulmaya, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halay çekildiğini görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kura çekildiğini görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada köpek dişinin çekildiğini görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments