Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişlerinin çekildiğini görmek

Rüyada başkasının dişlerinin çekildiğini görmek

Rüyada başkasının dişlerinin çekildiğini görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, hırsızlık yapacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dişlerinin çekildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çürük diş çekildiğini görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada diş çekilmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Rüyada çekilmiş çürük diş görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada diş etlerinin çekildiğini görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada çekilen diş görmek güzel ve önemli işler yapacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada diş etinin çekildiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş çekip çıkarmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments