Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket yakmak

Rüyada ceket yakmak

Rüyada ceket yakmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ceket yakmak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada ceket yakmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet eder.

Rüyada ceket dikmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada ceket hediye etmek kazancının sürekli artacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri ceketler görmek geçmişi unutup geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, insanlara öncülük edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kareli ceket giymek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ceketi çaldırmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri ceket giymek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments