Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceket çıkarmak

Rüyada ceket çıkarmak

Rüyada ceket çıkarmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, huzurun kaçacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Rüyada ceket çıkarmak gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Rüyada ceketi çıkarmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet eder.

Rüyada ceketini çıkarmak onların bir adım önüne geçeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah ceket çıkarmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada ceket giyip çıkarmak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına inanılır.

Rüyada ceket çıkarmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir ceket almak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada cekete düğme dikmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments