Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç olduğunu söylemek

Rüyada aç olduğunu söylemek

Rüyada aç olduğunu söylemek böylece hayırlı bir yola girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aç olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Rüyada aç olduğunu söylemek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, takdir edileceğine delalettir.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aczmendi görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet eder.

Rüyada hamur açanı görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada aç köpeği doyurmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, güzelliklerle dolacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek sıkıntıların aşılacağına, insanları kandıracağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments