Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay hazırlamak

Rüyada çay hazırlamak

Rüyada çay hazırlamak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kendi işine sahip olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay hazırlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Rüyada çay hazırlamak dünya malı elde edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada misafire kahvaltı hazırlamak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalettir.

Rüyada misafire ikram hazırlamak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin odası hazırlamak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki hazırlamak huzur dolu günler geçireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ikram hazırlamak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments