Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf çıkarmak

Rüyada çarşaf çıkarmak

Rüyada çarşaf çıkarmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, dolayısıyla geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Rüyada çarşaf çıkarmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim kurarken, aslında iyi niyetli olmanıza rağmen, tuhaf yollardan ilerleyebilir veya hoşlarına gitmesi zor kelimelerle diyalog kurma çabasında olabilirsiniz.

Rüyada çarşaf çıkarmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret etmektedir.

Rüyada balkona çarşaf asmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşaflı adam görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Rüyada kirli çarşaf görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipe asılı çarşaf görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada asılmış beyaz çarşaf görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments