Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyin çalındığını görmek

Rüyada birşeyin çalındığını görmek

Rüyada birşeyin çalındığını görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kısmet alacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, başarılı adımlar atacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına delalettir.

Rüyada birşeyin çalındığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada eski çalıştığı işyerini görmek bir bebek sahibi olacağına, hayallerin yarıda kalacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işarettir.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabısının çalındığını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kandırılmaya çalışılmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ders çalıştığını görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada çalınan ayakkabı görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalettir.

Rüyada iş başında çalıştığını görmek tartışma yaşayacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada def çalıp oynamak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments