Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç köpek görmek

Rüyada aç köpek görmek

Rüyada aç köpek görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada aç köpek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada aç köpekler görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kazancı arttıracağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada aç köpek doğurmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aç köpek görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada aç köpeği doyurmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada aç birini görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Rüyada ekmek açan birini görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bankaya hesap açtırmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının işyeri açtığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments