Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta hediye edildiğini görmek

Rüyada çanta hediye edildiğini görmek

Rüyada çanta hediye edildiğini görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yaklaşan güzel günlere, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada çanta hediye edildiğini görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan çantası hediye almak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çanta hediye etmek kendisini yıpratacağına, merdiven atlayacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil çanta hediye almak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, günahlarına tövbe edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada hediye çanta almak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni çanta hediye almak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada kırmızı çanta hediye almak çabalarının boşa çıkacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birine çanta hediye etmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments