Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı yumurta görmek

Rüyada canlı yumurta görmek

Rüyada canlı yumurta görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada canlı yumurta gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Rüyada canlı yumurta görmek yeni mallara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına delalettir.

Rüyada derisi yüzülmüş canlı koyun görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kardeşini canlı görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen birini canlı görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı renkli balık görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada ölüyü canlı yıkamak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Rüyada canlı kurt görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada canlı palamut görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments