Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı köpek görmek

Rüyada canlı köpek görmek

Rüyada canlı köpek görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada canlı köpek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada dost canlısı köpek görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada canlı köpek görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş köpeği canlı görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada elinde canlı balık görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı balık satın almak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı hayvan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada canlı birini görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş ünlü birini canlı görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments