Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi kalem görmek

Rüyada altın rengi kalem görmek

Rüyada altın rengi kalem görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, dileklerinin de kabul olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın rengi kalem gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Rüyada altın rengi kalem görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reşat altını bulmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalettir.

Rüyada altın rengi at görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada reşat altın takmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet eder.

Rüyada altın rengi bilezik görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada altın rengi kol saati görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi ayakkabı görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hayatının daha kolay olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments