Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suya düşmek

Rüyada çamurlu suya düşmek

Rüyada çamurlu suya düşmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, eğlence ve renk geleceğine, geçim derdi yaşayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya düşmek gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada çamurlu suya düşmek neşe ve sevinç içinde olacağına, hasta ise iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suyun içine düşmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çamura düşmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çamura düşmek ve kalkmak kendi işine sahip olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada çamurlu yolda düşmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurda düşmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalettir.

Rüyada sulu çamura düşmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments