Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın para bulduğunu görmek

Rüyada altın para bulduğunu görmek

Rüyada altın para bulduğunu görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın para bulduğunu gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada toprak altından para bulmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, geçiminin zor hale geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada altın paralar bulmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve para bulmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kar altında para bulmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ona göre davranacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada topraktan altın para bulmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına yorulur.

Rüyada altın para bulduğunu görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada halının altında para bulmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada yastık altında para bulmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments