Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın para almak

Rüyada altın para almak

Rüyada altın para almak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın para almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız.

Rüyada altın bilezik ve para görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para ve altın görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada altınla para görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada para ve altın görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada altın para toplamak kazanç ve kar getireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birisinden altın ve para almak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, geniş bir ev satın alacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada eski altın para bulmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın eski para görmek kişinin daha çok kazanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments