Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para ve altın görmek

Rüyada kağıt para ve altın görmek

Rüyada kağıt para ve altın görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeni yollara girileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para ve altın gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Rüyada altın ve kağıt para görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, sonradan da çok üzüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para ve altın görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kağıt para vermek hiç bilmediği bir işe gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eski kağıt para görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt para yakmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada sarı kağıt para görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işaret eder.

Rüyada ölüden kağıt para görmek kısmetinin açık olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada yerden kağıt para toplamak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, güçlükle elde edilecek başarı, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments