Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura girmemek

Rüyada çamura girmemek

Rüyada çamura girmemek kötü alışkanlıklarından arınacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamura girmemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada çamurlu kapı görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Rüyada ağzında çamur görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Rüyada yalın ayak çamurda yürümek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet eder.

Rüyada çamur yağmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çamurlu dağ görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, eline büyük paralar geçeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü çamurlu görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet eder.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments