Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur yağmak

Rüyada çamur yağmak

Rüyada çamur yağmak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yokluk içine düşeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada çamur yağmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek mallarının artacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada çamur yağmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, bereketli yağmurlara rivayet eder.

Rüyada çamur yağdığını görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağda balık kızartmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada aniden kar yağdığını görmek kazancın günden güne artacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para yağdığını görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments